Eines i recursos educatius

El nostre amic SPOT i la seva col·lecció de contes

Spot és un ninot de peluix molt entremaliat que ens acompanya a les classes. És un gosset petit anglès que, com els nens, ha d’anar a l’escola a aprendre. Li agrada descobrir les coses, saber de que estan fetes i sempre es mostra molt curiós amb tot.

Contes:
Els contes de l’Spot, son un factor important en el desenvolupament dels nens i l’adquisició de la llengua i faciliten que l’exposició dels nens a la nova llengua tingui lloc en un context natural.

CD Gamesinteractius

Es tracta d’una col·lecció de jocs educatius que es projecten a la pissarra interactiva, la nostra “magic board”. Als nens els encanta jugar i participar en les activitats proposades que els ajuden a consolidar el vocabulari i conceptes treballats en les diferents sessions.

Les cançons en anglès

Les cançons son un altre recurs mitjançant el qual els nens absorbeixen vocabulari i estructures amb facilitat atès que els agrada molt cantar.

Escolta la cançó The Muffin Man, aquí

Les mascotes de Dickens

Les nostres mascotes son ninots de peluix que només parlen anglès i sovint ens venen a veure. Quan els nens se’n adonen, es senten motivats a provar de parlar-hi també.Els nens els poden fer servir com a putxinel·lis i interactuar amb els altres utilitzant el vocabulari que aprenen.

Els Finger Phonics Big Books i els Jolly Phonics Workbooks

Mitjançant el mètode Jolly Phonics els nens aprenen els sons fonètics anglesos i la seva lecto-escriptura.
L’objectiu d’aquest programa consisteix en que els nens aprenguin a llegir i escriure utilitzant el mateix mètode que els que fan servir els nens de parla anglesa.