Cursos per a nens i nenes

Play & Learn: el curs d'anglès, per a nens i nenes, més innovador.

Amb dos nivells, són cursos dirigits a nens i nenes d’educació infantil P3, P4 i P5.

Descripció:
Curs dirigit a nens d’educació infantil P3, P4 i P5 especialment dissenyat tenint en compte les necessitats i habilitats d’aquest grup d’edat. El curs posa l’accent en parlar, escoltar i actuar, cercant en tot moment la motivació del nen per l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Metodologia:
Oferim als nens una introducció a l’anglès que els resulta atractiva i estimulant. Utilitzem tots els tipus de mitjans pedagògics disponibles, que als nens els encanten, i realitzem activitats que estimulen el seu aprenentatge. Totes les activitats com els jocs, vídeos, cançons, contes, role-plays i exercicis han estat dissenyats per tal que els nens aprenguin tot jugant de manera divertida.

Recursos:
Els contes de l’Spot
Les cançons
Les nostres mascotes
CD Games
Els Finger Phonics Big Books i Jolly Phonics Workbooks
El Jolly Phonics Talking Pen
The Magic Board

© Dickens English School, centre d’ensenyament d’anglès a Valls

Young Learners: aprendre anglès és màgic

Curs estructurat en tres nivells, dirigit a estudiants de primària.

Descripció:
Curs dirigit a estudiants de primària estructurat en tres nivells especialment dissenyat tenint en compte les necessitats i habilitats d’aquest grup d’edat. El curs segueix el temari dels exàmens dels certificats Oficials de la Universitat de Cambridge amb l’objectiu que aquells estudiants que així ho desitgin puguin accedir als títols oficials homologats pel Consell d’Europa.

Metodologia:
El curs intenta establir una atmosfera d’autèntica comunicació oral a classe mitjançant role-plays, simulacions, listenings i activitats interactives amb mitjans audiovisuals. També s’expliquen els conceptes de gramàtica i vocabulari i es practiquen amb exercicis escrits i de lectura tradicionals.

El conjunt d’activitats han estat dissenyades per captar l’atenció i interès del nen i fer així que l’aprenentatge de l’anglès sigui també una tasca estimulant per ells.

Materials:
Jolly Phonics Programe
Jolly Grammmar
Everyday Spelling (Oxford)
The Magic Board

© Dickens English School, centre d’ensenyament d’anglès a Valls